Publi-trailer te koop of te huur

2 Prachtigen chalets in de Ardennen, voor u fietsvakantie.

  • Foto 1 bij 2 Prachtigen chalets in de Ardennen, voor u fietsvakantie.
  • Foto 2 bij 2 Prachtigen chalets in de Ardennen, voor u fietsvakantie.
  • Foto 3 bij 2 Prachtigen chalets in de Ardennen, voor u fietsvakantie.

Online boeken is mogelijk zie www.risajansenchalet.nl

Coo, een rustig dorpje op ca. 6 km. afstand van Stavelot, is
UNIEK!!!!!!
Bij ons huurt u in het laagseizoen al een midweek(van Maandag tot Vrijdag) vanaf 165 Euro. (Voor 2 pers voor ieder pers extra betaald u 15 Euro voor de hele midweek,ja u leest het goed)
En dit met sauna,bubbelbad poolbiljart en vaatwasser(Nergens goedkoper)

Chalet chez la cascade (2 tot 8 pers.), en Villa Chalet Risa (2 tot 12 pers.) zijn gelegen in het hart van de Ardennen, nabij de watervallen van Coo.
Beide chalets zijn ook te huur voor 20 pers. na overleg.
Voor de geoefende fietser is het een paradijs met de beklimmingen van Luik-Bastenaken-Luik. Zoals de Côte de haute leveè 3,6 km lang(6%-12%),De Stockeu 2,3 km lang (10%-21%), De Côte de wannerval 1.8 km lang (9%-16%),Le Rosier 4.8 km lang (6%-12%),Côte de aisoment 4.5 km lang(5%-7%), Ancienne Barriere (4.8 km lang (5%-6%), Côte de Brume 3 km lang (7%-13%). Al deze beklimmingen liggen in een straal van 15 km, van de chalets. De beide chalets zijn zeer geschikt voor uw fietsvakantie.
WAAROM ?, fietsen kunnen binnen gestald worden,Sauna en infrarood cabine,bubbelbad,douche,s meerdere w,c. En iedere slaapkamer is voorzien van een vaste wastafel,dus als sporter kunt u zich goed verzorgen.

mountainbikeroutes in de omgeving van de vakantiewoningen.
===

Coo rode route (witte cirkel met rode pijl ):
++++
De route start bij Coo Bike (met je rug richting Coo Bike en dan naar links richting het stuwmeer). Na een tijdje langs het stuwmeer en de James Bond achtige waterkrachtcentrale te hebben gefietst begin je aan de eerste lange klim. Een pittige klim bestaande uit singletracks, bospaden en het stuk naar de top asfaltweg. De beloning in de vorm van de afdaling mag er zeker zijn. het eerste stuk daal je af op asfalt... Maar let goed op, na +/- 1 km moet je rechtsaf, de bossen in. Eenmaal onder aangekomen sta je in Trois Ponts. De tweede en laatste klim van deze route is ook best pittig, vooral het stuk rechtsaf tussen de weilanden is erg steil. Na het steile stuk klimt de route helemaal door tot een houten picknick-huisje. Na een korte best heftige singletrack-afdaling met aansluitend een afdaling over asfalt sta je weer in Coo.

Coo blauwe route (witte cirkel met blauwe pijl
+
De blauwe route is een mooie mix van lekkere klimmen, technische afdalingen en snelle afdalingen. De bewegwijzering is goed, uitstekend zonder een kaart te rijden. Er zijn in deze route twee serieuze klimmen met een positief hoogteverschil van respectievelijk 150 en 100 meter, en vier erg leuke afdalingen waarvan één door een klein beekje. In totaal worden er in 16 kilometer 423 hoogtemeters gemaakt. Deze route is een echte aanrader en perfect te combineren met de rode route.

Coo witte route (witte driehoek met twee puntjes):
+++
Deze route is in 2004 uitgezet door Ferdy van Schelven, en Ferdy heeft goed werk geleverd. Helaas zijn er nu al, waarschijnlijk door boze bosbezitters, een flink aantal pijlen van de bomen verwijderd. Ook in het stuk voor Trois Ponts zijn de pijlen met rode verf onzichtbaar gemaakt. Toch is deze route met een beetje kennis van de omgeving, een scherp oog en een goed MTB-instinct te fietsen. En dat is maar goed ook want de route van 39 km is zeker de moeite van het fietsen waard. De start van de route is bij het outdoorcenter New Life, met de rug naar het outdoorcenter is deze route linksom gefietst. Het begint al meteen met een kort maar venijnig klimmetje. Daarna volgen de mooie technische afdalingen en klimmen elkaar op, de route bestaat veelal uit mooie singletracks en bospaden. De derde klim is bijna vier kilometer lang en overbrugd 160 hoogtemeters. Ook de laatste klim mag er zijn met 144 hoogtemeters in twee kilometer. In het begin worden stukken van de blauwe route gereden, in de laatste kilometers van de rode. In negen klimmen worden er in totaal 959 hoogtemeters gemaakt. Deze route is ondanks een dosis speurwerk een echte aanrader.
Voor info over prijzen en beschikbaarheid bezoek dan even onze website.

www.risajansenchalet.nl

Info over deze advertentie

  • GERRY JANSEN
  • Coo - Luik (België)
  • 045 4051559
  • 134855
Share

Reageer op deze advertentie

Bekijk ook eens

Fietsen in zuid Spanje

Fietsen in zuid Spanje

Wat is er mooier dan je hobby het hele jaar te beoefenen. Begin uw sportieve seizoen in Andalusië va...

luxe chalet (2015) met sauna, 4slp. op 50m van bos te Barvaux.

luxe chalet (2015) met sauna, 4slp. op 50m van bos te Barvaux.

Onze nieuwste luxe chalet Moyra met sauna is door ons uitgetest en goedgekeurd. Nu staat het vakant...

FAMILIEVAKANTIE naar de ARDENNEN en EIFEL in BELGIE bij LUXE

FAMILIEVAKANTIE naar de ARDENNEN en EIFEL in BELGIE bij LUXE

Wij verhuren stacaravans met 2 of 3 slaapkamers, douche, toilet en t.v. Op kindvriendelijke camping...