Publi-trailer te koop of te huur

Nieuw grote vakantiewoning bij waterval van Coo, en plopsa Coo.

  • Foto 1 bij Nieuw grote vakantiewoning bij waterval van Coo, en plopsa Coo.
  • Foto 2 bij Nieuw grote vakantiewoning bij waterval van Coo, en plopsa Coo.

Online boeken is mogelijk zie www.risajansenchalet.nl

Er is een derde vakantiewoning op onze website toegevoegd Maison Grand Coo (2-4-6-8-10-12-14-16 Personen ,en in combinatie met Chalet chez la cascade tot 22 personen) Deze woning is aangekocht(de woning is aangekocht door onze zoon Gino en zijn collega Ivo) daar in onze vakantiewoningen Chalet chez la cascade en Villa chalet Risa, veel meer vraag is als aanbod.Verder wordt Maison Grand Coo met dezelfde inzet en zorg in de verhuur gebracht als Chalet chez la cascade,en Villa chalet Risa. Zij die reeds hun vakantie in een van de beide woningen hebben doorgebracht weten wat we bedoelen.Maison Grand Coo is 150 meter verderop gelegen in dezelfde straat als Chalet chez la cascade..Er is reeds met de verbouwing gestart,de woning is vanaf 27 Juni 2008 tehuur.
In de wonig is aanwezig sauna , bubbelbad ,poolbiljart , tafelvoetbal. en speeltoestellen.
Er zijn 7 slaapkamers aanwezig alle met een vaste wastafel,en alle slaapkamer worden voorzien van nieuwe bedden en matrasse.
Er zijn geen stapelbedden aanwezig.
De woning heeft een leefoppervlakte van 250 m2 dus geen kampeer toestanden
Gerry en Jan Jansen.

OMSCHRIJVING

Maison Grand Coo is een groot vakantiehuis voor 2-4-6-8-10-12-14 personen . In dit ruime vakantie huis 250 m2 leefoppervlakte bevinden zich 7 slaapkamers met op elke slaapkamer een vaste wastafel.Er zijn twee terrasse, een terras van 155 m2 met b.b.q. en tuinmeubelen voor 16 Personen en kinderspeeltoestellen, en een terras van 75 m2 met zitbank en enkele stoelen en tafels. .In het vakantiehuis bevindt zich een sauna , hoekwirhlpool,poolbiljart en tafelvoetbalspel. De keuken 30 m2 met vaatwasser en een ovenmagnetron en ijskast met diepvriesla.,een tweede ijs kast bevindt zich ook nog in de woning In de keuken bevindt zich een eettafel met 16 stoelen.De woonkamer 35 m2 is voorzien van 16 zitplaatsen. Maison Grand Coo ligt midden in de overweldigende natuur van de Belgische Ardennen. De omgeving kenmerkt zich door een zeer afwisselend landschap: uitgestrekte weiden, bossen, heuvels, valleien, rivieren en woeste rotspartijen.
Coo is gelegen in de AmblevÍ vallei dit is een van de mooiste valleien in de hoge Ardennen,en heeft natuurlijk bekend vanwege zijn watervallen, Familepark Plopsa Coo en de Rivier de AmblevÍ ligt midden in de Belgische Ardennen, tussen de schilderachtige plaatsjes Spa, Malmťdy en Stavelot, Luxemburg, en de Duitse Eifel liggen ook in de omgeving.. Op loopafstand zijn er enkele restaurants, en gezellige terrasse.
Coo is gelegen in een sprookjesachtig heuvellandschap . Het is een wandelgebied bij uitstek, en ook de wat meer getrainde fietser kan zijn hart ophalen. Als je van uit de vakantiewoning 50 meter de straat oploop kan je bronwater tappen, Het water komt van een bron uit het hoger gelegen bos.
De omgeving kent verder vele pittoreske dorpjes, historische plaatsen en beziens-waardigheden.Voor meer info surf dan even naar onze website.
Maison Grand Coo is tehuur vanaf 27Juni 2008

www.risajansenchalet.nl

Info over deze advertentie

  • GERRY JANSEN
  • Coo - Luik (BelgiŽ)
  • 045 4051559
  • 147360
Share

Reageer op deze advertentie

Bekijk ook eens

Ardennen 8-12p: leuk vakantiehuis zwembad, kinderspelen, vrij juli en augustus

Ardennen 8-12p: leuk vakantiehuis zwembad, kinderspelen, vrij juli en augustus

- Vrijstaand boerderijtje gerenoveerd tot een prachtige, comfortabele vakantiewoning. - De vakantie...

Karaktervol vakantiehuis 6 tot 12p: nog vrije periodes juli en augustus

Karaktervol vakantiehuis 6 tot 12p: nog vrije periodes juli en augustus

- Het vakantieverblijf is heel comfortabel en smaakvol ingericht. - Het landhuis is prachtig en hee...

Ardennen 18 pers: vakantiehuis met wellness en kinderspelen

Ardennen 18 pers: vakantiehuis met wellness en kinderspelen

* De vakantiewoning heeft slaapgelegenheid voor 18 personen, met 8 slaapkamers en 8 badkamers * V...