Publi-trailer te koop of te huur

Een refurbished Iphone kopen?

  • Foto 1 bij Een refurbished Iphone kopen?

Waarom refurbished?

Garantie – Over een garantie beschikken, is een heerlijk gevoel. Voor alle klanten van TelefoonDiscounter.nl hebben wij een unieke en ijzersterke garantie. Het is een stevige garantie van twee jaar op al onze refurbished telefoons. Hier zit een gratis vervangservice bij. Dat betekent dat mocht er onverhoopt iets kapot komen of niet meer werken, TelefoonDiscounter.nl jouw refurbished iPhone gratis repareert.

Voordelig – Een refurbished iPhone kopen, is een plan waarmee je centen bespaart. Het is minder duur dan het aanschaffen van een nieuwe Apple iPhone. Niet van nieuw te onderscheiden en gunstiger dan ooit!

Niet goed, geld terug – Dit geeft alle klanten van Telefoondiscounter.nl altijd een aangenaam gevoel. Ben je toch niet helemaal tevreden over je refurbished gsm? Het komt bijna niet voor, maar het is altijd fijn om over de mogelijkheid te beschikken. Eenvoudig retourneren binnen 14 dagen, dat kan alleen bij Telefoondiscounter.nl.

Een Refurbished toestel is een stuk minder duur dan een nieuwe telefoon en ook nog eens duurzaam! Iedereen houdt ervan om te korten en daarom is een refurbished Iphone een passende oplossing. Een refurbished iPhone kopen is een ideaal plan. Dit heeft te maken met het feit dat alle refurbished telefoons niet van nieuwe Apple iphones te onderscheiden zijn. De functies en het uiterlijk zijn als die van een nieuw apparaat.Wij hebben 6 redenen voor je op een rij gezet waarom je voor refurbished telefoons kiest:

Het uiterlijk – Er wordt nauwkeurig gekeken naar de binnen- en buitenkant van jouw refurbished iPhone. Een essentieel onderdeel van het reviseren is het beoordelen van het uiterlijk. Jouw toestel is voorzien van een gloednieuwe display en behuizing. Binnen 24 uur krijg je jouw device – geheel krasvrij – bezorgd.

Propere bezorging – Wanneer je een refurbished Apple iPhone koopt, dan krijg je ‘m morgen binnen. Zo simpel is het! Vandaag een Apple iPhone kopen voor 23:59 uur? Dan krijg je deze de volgende dag bezorgd. Jouw telefoontoestel refurbished wordt gratis en binnen vierentwintig uur bezorgd.

Batterij – Alle refurbished slimme telefoons beschikken over een geheel kersverse accumulator. Een accumulator verliest, naarmate de tijd vordert, aan kracht. Dit geldt niet voor jouw refurbished smartphone. De oude batterij is gesaneerd en vervangen. Zo ben je er 100% van verzekerd dat je over een uitstekend werkzaam accu beschikt.

https://www.telefoondiscounter.nl/

Info over deze advertentie

  • Lois
  • Seattleweg 3195ND Pernis - Zuid-Holland (Nederland)
  • 1345318
Share

Reageer op deze advertentie

Bekijk ook eens

Nieuw Samsung S9 en S9 Plus Note 8 met garantie

Nieuw Samsung S9 en S9 Plus Note 8 met garantie

Nieuw Samsung S9 en S9 Plus Note 8 met garantie het werkt met alle netwerken, 64,128.256GB beschi...

samsung galaxy mini 2

samsung galaxy mini 2

2 samsungs galaxy 2 te koop, 30€/ gsm beide toestellen in zeer goede staat. Voor beide toestellen ...

gsm en smartphones

gsm en smartphones

4 stuk waarvan twee samsubg gsm en wee smartphones lg alle in prima staat met laders