Publi-trailer te koop of te huur

Professionele danspaal of danspaal met podium kopen? Thuis paaldansen kan!

  • Foto 1 bij Professionele danspaal of danspaal met podium kopen? Thuis paaldansen kan!
  • Foto 2 bij Professionele danspaal of danspaal met podium kopen? Thuis paaldansen kan!
  • Foto 3 bij Professionele danspaal of danspaal met podium kopen? Thuis paaldansen kan!

Professionele danspalen kopen?
Diverse professionele danspalen om thuis te kunnen trainen in onze webshop!

Thuis je eigen danspaal?
Dat kan! :)
Thuis heb je d gelegenheid extra te oefenen wat je in de les geleerd hebt, alleen of met vrienden. We hoeven je niet uit te leggen dat je daarmee nog sneller resultaat ziet van al je harde werken!
Sportief Paaldansen is jouw leverancier voor professionele danspalen, omdat wij alleen danspalen aanbieden van de hoogst mogelijke kwaliteit. De palen zijn daarnaast makkelijk zelf op te zetten en weer weg te halen. Ideaal, als de ruimte het niet toelaat hem te laten staan.

Waar let je op bij het kopen van een danspaal?
Allereerst KWALITEIT!
Bij danspalen geldt: goedkoop is duurkoop.
Er zijn vele danspalen (knockoffs) goedkoper dan 150,- te vinden, maar hieraan kun je niet met je volledige gewicht hangen, zonder het risico te lopen dat de danspaal bezwijkt. Met alle gevolgen van dien (meubels stuk, jij stuk, etcetera).

Wanneer je voor een professionele danspaal gaat winkelen, let je naast kwaliteit op een aantal zaken.
Bijvoorbeeld op de afwerking van de danspaal en ook op de diameter van een danspaal. Beiden kunnen bepalen of je een prettige paaldanservaring hebt en we raden je aan om bij jouw huidige paaldansschool te controleren waarmee ze werken, omdat je deze afwerking en diameter gewend bent. Vraag je tot slot af of je wilt dat de danspaal kan spinnen (paal draait mee tijdens het paaldansen), of dat alleen statisch (paal draait niet mee) volstaat voor thuis training.
Naast eigenschappen van de danspaal zelf, kun je een voorkeur ontwikkelen voor een merk, bijvoorbeeld omdat het opzetten en afbreken van de danspaal overal net even anders gaat.

Welke danspalen bieden wij aan?
Wij leveren danspalen van de merken X-pole en Lupit pole. Beiden zijn van hoge kwaliteit en bieden een diversiteit van danspalen aan, zodat er voor ieder wat wils is.
Binnen danspalen heb je de keuze tussen klempalen en een danspaalpodium.

De techniek van de klempalen is gebaseerd op het klemmen tussen vloer en plafond; er hoeven dus geen schroeven in het plafond of de vloer worden geboord. Hierdoor is de danspaal ook makkelijk op te zetten en weer af te breken. Wel is het van belang dat de materialen waar de danspaal tussen klemt vaste materialen zijn: bijvoorbeeld beton of steunbalken. Met gips zal een zogeheten klempaal niet werken. In dat geval kun je overwegen een paalpodium aan te schaffen, ook deze verkopen wij: de X-stage.

X-pole

X-pole Sport (klempaal)
X-pole sport is een professionele danspaal die je gemakkelijk meeneemt en installeert. De sport heeft een kleine upperdisc & bottomdisc, waardoor het vervoeren ook makkelijk gaat. Het installeren van de Sport is heel snel gebeurd door het aandraaien van de bottomdisc, waardoor er geen ladders nodig zijn om de danspaal te installeren. Deze X-Pole is alleen statisch te gebruiken. De X-pole Sport is verkrijgbaar vanaf 209,- excl. verzending aan huis 7,-.

X-pole Xpert (klempaal)
De X-pole Xpert is de nummer 1 danspaal van de wereld. De danspaal is ontwikkeld in samenwerking met de beste paaldanseressen met in gedachten de trucs die zij kunnen uitvoeren. Het installeren van de Xpert gaat gemakkelijk, door het aandraaien van de bottomdisc, welke extra klein is gemaakt voor minimale contact bij landing. De upperdisc is groter uitgevoerd, zonder gebruik van plastic om minimale grip te garanderen. Ook is de Xpert voorzien van een extra toplaag die ervoor zorgt dat de danspaal helemaal egaal is van boven naar beneden; geen randjes e.d. waarin zij de enigen zijn.
Naast de verschillen in grootte van de discs en de extra cover waarmee oneffenheden verholpen zijn, is het grootste verschil met de Sport dat de Xpert zowel statisch als spinning te gebruiken is en de Sport alleen statisch.
De X-pole Xpert is verkrijgbaar vanaf 235,- excl. verzending aan huis 7,-.

Voor zowel Sport als Xpert geldt:
o Geen gaten boren in het plafond of de vloer
o Geen ladders of stoelen tijdens het opzetten
o Voor ruimtes van 2235mm tot 2745mm zonder extensies
o Met extensies te verlengen tot 3370mm
o Verkrijgbaar in de diameters 40mm, 45mm en 50mm
o Verkrijgbaar in afwerkingen poedercoated, sillicone, chrome, stainless steel, t-gold, brass
o Om te zien welke diameter palen, in welke uitvoering leverbaar zijn, zie afbeelding met chart!

X-Stage Light (danspaalpodium)
De X-stage light is gemaakt om gemakkelijk te kunnen vervoeren en te installeren. De X-stage light behoeft geen bevestiging aan plafond, of vloer, omdat deze geleverd wordt met een podium dat voldoende robuust is om de meest veeleisende danspassen aan te kunnen. De X-stage light is verkrijgbaar vanaf 750,- excl. verzending aan huis 70,-.

Voor de X-stage light geldt:
o Geen gaten boren in het plafond of de vloer
o De lengte van de X-stage light is 3050mm.
o Het bijgeleverde podium is 11cm hoog, dus je hebt 2,89 meter danspaal om in te dansen
o Je hebt minimaal 20cm extra ruimte nodig om de X-stage light te monteren
o Plafond niet hoog genoeg? Je kunt een kortere extensies bij ons kopen die je gebruikt i.p.v. meegeleverde (langere) extensies, waardoor de lengte van jouw X-stage light afneemt.

Extensions & X-joints
Vanzelfsprekend verkopen wij ook de bijbehorende extensies en X-joints voor het verlengen of juist verkleinen van jouw danspaal.

Lupit Pole

Lupit Pole Classic
De Lupit Pole classic is groots om zijn gemak; de danspaal is heel erg makkelijk te installeren en weer te denstalleren (binnen twee minuten door n persoon). De onderdelen van de Lupit Pole classic dienen alleen op elkaar geplaatst te worden (zonder aan te draaien) en blijven dan door middel van een klemsysteem goed vast zitten. Er hoeven dus geen gaten in plafond of grond geboord te worden.
De danspaal is gemaakt van High Quality materialen zoals Hi Polish roestvast staal (allergie vrij). Op het onder- en bovenstuk zit zeer kwalitatief rubber tegen schuiven en beschadigingen. Het unieke Flex System en het gepatenteerde Saftey Block Nut zorgen voor een maximale veiligheid voor de danser en een extreem betrouwbaar, makkelijk te gebruiken danspaal. De Lupit Pole classic is zowel statish als spinning te gebruiken en heeft een diameter van 42mm. De Lupit Pole classic is verkrijgbaar vanaf 289,- excl. verzending aan huis 7,-.


Lupit Pole Diamond
Voor wie de Lupit Pole Classic net iets te gewoontjes is, hebben we de Lupit Pole Diamond: deze danspaal is bezet met originele Swarovski diamanten! Naast de geweldige look van deze Diamond Lupit Pole bevat de danspaal dezelfde kwaliteiten en eigenschappen als de Lupit Pole Classic. De Lupit Pole Diamond is verkrijgbaar vanaf 335,- excl. verzending aan huis 7,-.

Voor zowel Lupit Pole Classic als Lupit Pole Diamond geldt:
o Geen gaten boren in het plafond of de vloer
o Geen ladders of stoelen tijdens het opzetten
o Voor ruimtes van 2100mm tot 2800mm zonder extensie
o In de basis kit zit een extensie om te verlengen tot 3200mm
o Beiden spinning en statisch te gebruiken.
o Diameter 42mm
o Uitvoering stainless steel, allergievrij


En verder?
Verkopen wij o.a. crashmatten, gripmiddelen, paaldanskleding en meer op onze webshop! Kom gauw een keertje kijken op www.sportiefpaaldansen.nl/webshop/ en wie weet tot snel!

Heb je nog vragen? Je mag altijd mailen naar info@sportiefpaaldansen.nl of bellen met 085-0220069.

€ 209,00

www.sportiefpaaldansen.nl

Info over deze advertentie

  • Sportief Paaldansen
  • de Liesbosch 12V 3439LC Nieuwegein - Utrecht (Nederland)
  • 085-0220069
  • 1443160
Share

Reageer op deze advertentie

Bekijk ook eens

Z stang en barbell

Z stang en barbell

Z stang en barbell Einddatum: 23-05-2018 16:00

Buikspier bank

Buikspier bank

Buikspier bank Einddatum: 23-05-2018 16:00

Technogym biceps bank

Technogym biceps bank

Technogym biceps bank Einddatum: 23-05-2018 16:00