Publi-trailer te koop of te huur

Proefles Sportief Paaldansen in diverse steden: slechts € 9,50!

  • Foto 1 bij Proefles Sportief Paaldansen in diverse steden: slechts € 9,50!

Op zoek naar een uitdagende sport? Of heb je altijd al eens willen paaldansen? Dat kan nu bij Sportief Paaldansen voor maar € 9,50 i.p.v € 16,- Met maar liefst vijf vestigingen door heel Nederland zijn wij de grootste paaldansschool van Nederland. Er is een grote kans dat wij dus dichtbij jou in de buurt gevestigd zijn. Onze leslocaties bevinden zich in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Den Bosch.

Wie zijn wij?
Sportief Paaldansen is in 2009 in Utrecht opgericht door Melissa O’niel. Al jaren gaf zij workshops paaldansen, maar besloot pas in 2009 deuren te openen voor haar toekomstige eigen leerlingen die wekelijks aan wilden sluiten in haar lessen. Dit bleek een groot succes; inmiddels geven wij op vijf locaties wekelijks sportieve paaldanslessen. Daarnaast hebben wij nog meerdere workshoplocaties in bijvoorbeeld Breda en Tilburg.

Wat doen wij?
Wij willen meer mensen leren Sportief Paaldansen, bij ons staat Individuele ontwikkelen centraal. In paaldansen zitten diverse aspecten van turnen, moderne dans en acrobatiek. In onze lessen trainen vrouwen, mannen en kinderen op hun eigen niveau, zonder zichzelf te vergelijken met anderen. Dankzij de grote hoeveelheid oefeningen is er altijd wel een passende oefening voor jou. Je kiest zelf wat je wilt bereiken. De docent helpt je daarbij. Hierdoor train je al je spieren op kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen. Sportief Paaldansen levert dan ook de ultieme en meest veelzijdige workout!

Hoe ziet een proefles van Sportief Paaldansen eruit?
In deze les leer je de basis technieken die je nodig hebt om verder te komen in deze sport en natuurlijk zie je als nieuwe leerling hoe leuk deze sport is! Onze proeflessen duren anderhalf uur. Je begint met een warming up, daarna komen er oefeningen rondom de paal en je eindigt met een cooling down. Om de week worden er op iedere locaties proeflessen georganiseerd voor mensen die kennis willen maken met paaldansen, met uitzondering van Den Bosch.

Wat voor lessen kun je bij Sportief Paaldansen volgen?
Sportief Paaldansen biedt reguliere paaldansles, Pole choreo en Strength & Stretch. Elke locatie heeft minimaal vijf palen en een maximaal aantal deelnemers van 13. Zo garanderen we een stukje veiligheid, maar ook voldoende persoonlijke aandacht van de docente en effectieve trainingstijd in de paal. In een reguliere paaldans lessen trainen mensen met verschillende niveau’s met elkaar. De opbouw van de les bestaat uit een stevige warming up, daarna traint iedereen op hun eigen niveau, zo kun je jezelf ontwikkelen op jouw eigen tempo en raak je ook gemotiveerd door het zien van wat andere leerlingen misschien al kunnen, of kun jij helpen hen te groeien. De teamspirit is in onze lessen daarom ook erg hoog. Daarna sluiten we af met een cooling down. De gehele les duurt twee uur.

Verder bieden wij ook Pole Choreo en Strength & Stretch lessen, die duren anderhalf uur en hebben maximaal 8 leerlingen in de les staan.

Pole choreo bevat een warming up, gericht op de spieren die je later in de les, tijdens de choreografie zult gaan gebruiken. Daarna gaan jullie aan de slag met een superleuke choreografie. Je leert een beetje attitude, maar ook de afwerking is belangrijk voor het dansen van een choreografie; het komt allemaal aan bod. Bij de Pole Choreo les gebruik je tijdens de choreografie natuurlijk de paal.

Bij Strength & Stretch ga je anderhalf uur lang aan de slag met het verbeteren van je fysiek. De les bestaat voor de helft uit krachtoefeningen en wordt aangevuld met het verbeteren van je flexibiliteit. Veel oefeningen doe je samen; dat maakt de les een stukje gezelliger. Deze les is fantastisch voor iedere paaldanser(es)!
Hoe boek ik een proefles?
Een nieuw gezicht heten we graag welkom in een proefles! Voor maar € 9,50 per persoon kun je deelnemen aan een “proefles met uitgebreide instructie”. Je dient een account aan te maken op onze website, dit doe je hier. Wanneer je ingelogd bent, kom je terecht op ‘jouw Dashboard’.
Onder ‘Mijn actieve credits’ kun je op een button klikken ‘Credits kopen’. Selecteer ‘Proefles-credit’ t.w.v. € 9,50 en rond het betalingsproces af. Na het betalen ontvang je direct je proeflescredit, waarmee je kunt reserveren voor de proefles op onze site.

Hoe reserveer ik voor de les?
Nadat je je ingelogd hebt op de website, kom je terecht in jouw Dashboard. Klik links bovenin op de drie horizontale streepjes en er verschijnt een dropdown menu. Klik op ‘proeflessen’ en selecteer jouw gewenste locatie om je les te plannen. Je ziet nu een overzicht van de lessen op jouw gewenste locatie. Je kunt hier zien op welke datum, tijd een les gegeven wordt en door welke docente. Zoek de datum en tijd die je wilt bezoeken en klik op reserveren. Bevestig dit en je bent ready to go. :)

Wat heb ik nodig?
We raden een kort broekje aan en een lekker zittende top of t-shirtje! Een lange broek kan als je alleen wilt draaien, maar wanneer je ‘the full experience’ wilt en in de paal wil klimmen of zitten heb je een korte broek nodig. Blote voeten werken het beste, dus schoenen mag je thuis laten!
Een handdoek kan prettig zijn voor op je matje tijdens de warming up en een flesje water ook!

Zien we je snel in één van onze lessen?

Tot dan!

Met sportieve groet,
Het team van Sportief Paaldansen!
www.sportiefpaaldansen.nl

€ 9,50

www.sportiefpaaldansen.nl

Info over deze advertentie

  • Sportief Paaldansen
  • de Liesbosch 12V 3439LC Nieuwegein - Utrecht (Nederland)
  • 085-0220069
  • 1531484
Share

Reageer op deze advertentie

Bekijk ook eens

Zoek jij een mooie paaldansdemonstratie?

Zoek jij een mooie paaldansdemonstratie?

Tijdens jouw (bedrijfs)evenement, verjaardagsfeestje of jouw party? :-) Wij verzorgen (sportieve,...

Welkom bij het leukste kinderfeestje ooit!

Welkom bij het leukste kinderfeestje ooit!

Binnenkort een kinderpartijtje? Geen idee wat te doen? Kinderfeestje paalgymmen, Sportief Paaldan...

Paaldansen voor kinderen? DAT KAN! Nu is er paalgym!

Paaldansen voor kinderen? DAT KAN! Nu is er paalgym!

Bij Sportief Paaldansen leren ook kinderen paalgymmen! Het is een leuke mix tussen dansen, turnen...