Publi-trailer te koop of te huur

Praktijkruimte te huur Antwerpen

  • Foto 1 bij Praktijkruimte te huur Antwerpen
  • Foto 2 bij Praktijkruimte te huur Antwerpen
  • Foto 3 bij Praktijkruimte te huur Antwerpen

Bestemming: praktijkruimte in het centrum van Antwerpen

De onmiddellijke omgeving:
Op zoek naar een betaalbare praktijkruimte te huren op een toplocatie? Wat dacht u van een praktijkruimte in de diamantwijk van Antwerpen, op slechts 200 meter van het Centraal Station? Deze praktijkruimte in de Vestingstraat, met parkeergelegenheid in diverse garages, is ook vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.
Het totaal vernieuwde Centraal station van Antwerpen heeft nu een TGV-verbinding met alle Europese grootsteden. Voor bijgeluiden hoeft u echter absoluut niet te vrezen: het Centraal Station van Antwerpen is geluidsarm, omdat het meeste treinverkeer onder de overdekte hal gebeurt. Zo kunt u in alle rust werken.

U kan er dan wel in alle rust werken, maar deze praktijkruimte te huur ligt nog altijd in de diamantwijk het centrum van Antwerpen. Zo is er veel passage en zijn de potentiële klanten binnen handbereik in deze buurt, vol met burelen, winkels en werkplaatsen, waar ± 15.000 mensen werken. Het MediaMarkt-filiaal in het shoppingcenter “Century Center” is vlakbij.

En voor uw gemoedsrust hoeft u ook niet te vrezen, want deze buurt behoort tot de veiligste buurten van Antwerpen, of zelfs van de Benelux. Met twee politiekantoren in deze kleine buurt, met camera’s en frequente patrouilles, is er voortdurende controle en kan u op uw twee oren slapen.

Klantvriendelijkheid, veiligheid en ‘exposure’
Uw klanten verliezen ook geen tijd met het zoeken naar een parkeerplaats als ze met de auto komen. Er zijn namelijk drie parkeergarages in de straat, op nog geen 100m van uw kantoor in het hartje van Antwerpen!

Om zo veel mogelijk klanten aan te trekken, kan u professionele reclame in de inkomhal van het gebouw plaatsen.

De inkom van het gebouw en lift zijn bovendien beveiligd met HD camera’s. Huurders geraken enkel binnen door middel van fingerprint-technologie, klanten maken gebruik van een moderne touchscreen die verbonden is met uw parlofoon. (ook met beeld indien gewenst)

Op de foto’s kunt u ook zien dat de toegangsdeur van deze te huren praktijkruimte vervaardigd is uit staal en beschikt over een beveiligingsslot.

De te huren praktijkruimte , met een totale oppervlakte van ± 20m˛, bevindt zich op de 2de verdieping en kan zowel met de lift of met de trap bereikt worden. De praktijkruimte die volledig gerenoveerd werd, kreeg onder andere een nieuwe vloer. Er is ook een aparte sanitaire ruimte voorzien.

Daylight lampen verlichten het kantoor.

De te huren praktijkruimte ligt aan de straatkant met veel passage zo heel geschikt voor raam reclame.

De prijs bedraagt 395 euro per maand, exclusief overige kosten (water, elektriciteit,…).
Alle gemeenschappelijke vaste kosten 110€/maand: water, elektriciteit, schoonmaak, verwarming, lift, parlofoon, onroerend goed belasting…)
Vanzelfsprekend wilt u ongestoord kunnen werken, daarom is deze praktijkruimte ook geluidsarm.
Het gebouw heeft centrale verwarming en de gemeenschappelijke delen worden wekelijks gepoetst.

De ideale huurder
Het liefst kijken we uit naar iemand met een respectabele business en achtergrond, die gesteld is op privacy en kalmte en dus ook geen overlast zou bezorgen bij de andere huurders in het gebouw. Dit klinkt wellicht ietsje strenger dan het lijkt, maar we willen graag de rust bewaren en de goede gang van zaken niet verstoren.

Klinkt dit allemaal als muziek in uw oren? Stuur ons dan als de bliksem een e-mail met vermelding van uw telefoonnummer. Wij geven u graag meer info.

€ 395,00

Info over deze advertentie

  • House of Diamonds
  • Vestingstraat 44 2018 Antwerpen - Antwerpen (België)
  • 1506038
Share

Reageer op deze advertentie

Bekijk ook eens

Landschapkantoor voorzien van alle faciliteiten te huur !!!

Landschapkantoor voorzien van alle faciliteiten te huur !!!

Ruim landschapkantoor/kantoor/bedrijfsruimte te huur gelegen op de hartslagader van de Antwerpse hav...

Bedrijfsruimte en/of magazijnruimte te huur !!!

Bedrijfsruimte en/of magazijnruimte te huur !!!

Ideaal gelegen in het hart van de Antwerpse haven stellen wij U een kantoor/bedrijfsruimte met een o...

Ruime bedrijfsruimte te Antwerpen - interessante huurprijs !!!

Ruime bedrijfsruimte te Antwerpen - interessante huurprijs !!!

Bedrijfsruimte/kantoor gelegen in het hart van de Antwerpse haven met een oppervlakte van 450m˛ voor...