Publi-trailer te koop of te huur

StudentenContact zoekt studentes die willen daten

  • Foto 1 bij StudentenContact zoekt studentes die willen daten
  • Foto 2 bij StudentenContact zoekt studentes die willen daten
  • Foto 3 bij StudentenContact zoekt studentes die willen daten

Beste studente,

Bedankt voor je interesse in StudentenContact, voor contact op niveau.

Wij komen graag in contact met Nederlandstalige vrouwelijke studenten die op MBO, HBO of WO niveau studeren. Wij zoeken bij voorkeur studentes uit de provincie Utrecht. Mocht je wat verder weg wonen en/of studeren, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom om vrijblijvend te reageren.

Hebben wij verder wensen? Nee hoor, als je daadwerkelijk studeert en je bent minimaal 21 jaar, dan zien wij al aanleiding om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Wij zoeken beslist geen fotomodellen of mannequins, ook al zijn leuke looks natuurlijk mooi meegenomen. Ook kijken wij niet op een maatje meer of minder. Elke vrouwelijke student nodigen wij uit om vrijblijvend te reageren.

Wij bieden een niet alledaagse studenten bijbaan aan; gezellig op stap gaan met onze klanten. Dit zijn veelal nette zakenmannen die het prettig vinden om geflankeerd te worden door een leuke en spontane studente. Daarbij kan je onze klanten vergezellen naar een tal van evenementen. Dat kan een theatervoorstelling zijn, naar een bioscoop, het bijwonen van een congres, een zakenreis, een elegante high tea of een gezellige en smaakvolle dinnerdate. Veel voorbeelden treft je aan op onze website.

Wij werken daarbij altijd volgens de gemaakte afspraken. Deze afspraken maken wij met de studenten alsmede met onze klanten. Je bent natuurlijk geheel vrij in je keuze van je diensten die je wilt aanbieden. Wij verplichten je tot niets en alles gaat in goed overleg met elkaar. Alle gemaakte afspraken leggen wij schriftelijk vast, zodat jij en wij weten waar je wensen en vooral je grenzen liggen. Wij houden van duidelijke afspraken.

Wij belonen je voor je inspanningen bijzonder goed. Het uurloon ligt erg hoog. Hoe hoog dat is, vertellen wij je graag tijdens een persoonlijk gesprek. Je kunt per dag of avond een paar honderd euro netto verdienen.

Wij kunnen in deze oproep veel over onszelf en over onze werkwijze vertellen, maar bezoek eerst maar eens onze website. Dan krijg je meteen een indruk hoe wij ons presenteren. Hopelijk is die indruk goed. Het geeft aan hoe wij op een zakelijke en nette wijze werken.

Bij belangstelling zien wij graag je reactie tegemoet. Heb je vragen en/of opmerkingen; mail ons gerust, ook dat kan via onze website. Veel antwoorden op je vragen tref je aan op onze website.

Vriendelijke groet,

StudentenContact uit Utrecht

www.StudentenContact.nl

Info over deze advertentie

  • StudentenContact
  • Utrecht - Utrecht (Nederland)
  • 1264907
Share

Reageer op deze advertentie

Bekijk ook eens

Er is een website, die het heel anders doet!

Er is een website, die het heel anders doet!

Ben je ook doodmoe van de sites die niet serieus zijn en een loopje met je nemen? Lovebullets is AND...

Verras uw vriend of vriendin eens met een originele felicitatie via een eigen Movie

Verras uw vriend of vriendin eens met een originele felicitatie via een eigen Movie

Sla de verjaardagskaart eens over en verras uw vriend/- vriendin of collega eens met een eigen Movie...

WAARDIG-OUDER-WORDEN-gedichten en VOLTOOID-LEVEN-gedichten

WAARDIG-OUDER-WORDEN-gedichten en VOLTOOID-LEVEN-gedichten

IEDERS LEVEN WAARDEVOL Voor Het Leven is ieders leven van waarde ook op iemands laat...