Publi-trailer te koop of te huur

Automaat spoelen BMW MB Volvo VW Saab Audi VW Skoda Seat

  • Foto 1 bij Automaat spoelen BMW MB Volvo VW Saab Audi VW Skoda Seat
  • Foto 2 bij Automaat spoelen BMW MB Volvo VW Saab Audi VW Skoda Seat
  • Foto 3 bij Automaat spoelen BMW MB Volvo VW Saab Audi VW Skoda Seat

Een longlife automatische versnellingsbakolie? En die hoeft nooit vervangen te worden?? De fabrikant en uw dealer zeggen dat dat inderdaad zo is!

Maar het feit wil dat juist door vervuiling van de automaatolie (o.a. door slijtage) oliekanalen verstopt raken en de lamellen vervuilen.
Tevens neemt de kwaliteit van de olie gedurende de jaren en de gereden kilometers af.

Dit zorgt in het begin voorlichte onjuistheden in uw automaat, en zal uiteindelijk zorgen voor een mechanische schade waardoor een peperdure revisie niet te voorkomen is.Vervang daarom de automaatolie op tijd om problemen te voorkomen!
Alleen zal het handmatig wisselen van de automaatolie niet voldoende zijn! Dit omdat hierbij oude olie in de leidingen, koppelomvormer en warmtewisselaar achter blijft. Dit zal zich dan mengen met de nieuwe olie. Ook zal vastzittend vuil in de automaat achter blijven.Wat zult u merken van de reiniging/spoeling van de automaat?
Het reinigen en spoelen van de automaat, koppelomvormer en warmtewisselaar moet men voornamelijk zien als een voorzorgsmaatregel om problemen gepaard met een dure revisie te voorkomen.

Wij hebben echter wel bij diverse klanten slecht schakelende of zelfs niet opschakelende automaatbakken een nieuw leven in kunnen blazen door het reinigen en spoelen waarbij olie of vervuiling de boosdoener was.


1. Als uw automaat goed schakelt en geen problemen heeft, weet u nu zeker dat deze weer geheel goed onderhouden is voor de komende tienduizenden kilometers.

2. Bij Mercedes; hebben wij o.a. de volgende problemen al opgelost middels ons specialisme! klappen in versnellingen, overmatig slippen bij schakelen of accelereren, stoten, vertraagd oppakken bij overschakelen, bonken bij het in de versnelling zetten en zelfs noodloop meldingen.

3.Bij BMW o.a.†schommelen van toerental bij rustig rijgedrag bij koude motor , klappen in versnelling bij kickdown, trillen bij lage toerentallen (vooral wanneer de bakolie koud is).


4.Bij Volvo o.a.; slippen, het niet willen opschakelen, onder vollast bij laag toerental trillen, noodloop bij kickdown, bonken met schakelen in versnellingen.De prijs varieert per model en type automaat (ivm type olie en type filter). De genoemde prijzen op onze website zijn incl. reiniging, automaatolie, filter, pakkingen,†ca. 2 uur arbeid en BTW.


Op onze website www.automaat-spoelen.nl vindt u alle prijzen terug. Wij gebruiken geen immitatie filters en†alleen de meest hoogwaardige automaat olie welke op de markt verkrijgbaar is.


Voor verdere informatie of het maken van een afspraak kunt u ons telefonisch of per e-mail bereiken wij staan u graag te woord.Automaat-spoelen.nl (onderdeel van Tunex Automotive BV)
Industrieterein het Goor
Brede steeg 12
7041 GV 's-Heerenberg

Tel: 0314-667360


Tunex Automotive BV ligt direct aan de snelweg A12 op ca. 15 minuten vanaf Arnhem.

Reistijden vanaf Rotterdam ca. 1.15 uur, Utrecht 50 min, Amsterdam 1.20 uur, Eindhoven 1 uur, Apeldoorn 45 min.

€ 249,00

www.automaat-spoelen.nl

Info over deze advertentie

  • Tunex
  • Brede Steeg 12 7041 \'s-Heerenberg - Gelderland (Nederland)
  • 0314-667360
  • 1124975
Share

Reageer op deze advertentie

Bekijk ook eens

Alfa Romeo 159 1.9 JTD Impression   EXPORT VOERTUIG!! Handgeschakeld

Alfa Romeo 159 1.9 JTD Impression EXPORT VOERTUIG!! Handgeschakeld

Brandstof: Diesel Kleur: Grijs Kleur interieur: Braun KM-stand: 272187 Jaar: Jan 2006 Opti...

MINI Cooper 1.6i 16v Handgeschakeld

MINI Cooper 1.6i 16v Handgeschakeld

Brandstof: Benzine Kleur: Blauw Kleur interieur: Sonstige KM-stand: 152000 Jaar: Jun 2003 ...

MINI Cooper S MINI 1.6i 16v Cooper S Handgeschakeld

MINI Cooper S MINI 1.6i 16v Cooper S Handgeschakeld

Brandstof: Benzine Kleur: Zwart Kleur interieur: Sonstige KM-stand: 202182 Jaar: Jun 2002 ...